Μάθετε πόσο κοστίζει για εσάς
e-mail ηλικία Prestige Plus Prestige + Dental Prestige Comprehensive + Dental
Comprehensive Standard + Out-Patient Standard
       

 

 

 
Απευθείας κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων.
Σε περίπτωση που χρειαστείτε διαγνωστικές εξετάσεις, αυτές μπορούν να καλυφθούν απευθείας σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Βιοιατρικής και της Ευρωιατρικής.
Με την παροχή αυτή καλύπτονται μια σειρά εξωτερικών εξετάσεων από το πρόγραμμα Comprehensive και Prestige συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής του γιατρού,διαγνωστικές εξετάσεις και φυσιοθεραπεία.
Επίσης καλύπτεται και η εναλλακτική ιατρική, βελονισμός και ομοιοπαθητική καθώς επίσης και η ψυχιατρική κάλυψη ή η ψυχολογική θεραπεία μετά τα πρώτα δύο συνεχόμενα έτη ασφάλισης.
 
Απευθείας κάλυψη σε όλα τα νοσοκομεία στην Ελλάδα.
Η ΑΧΑ PPP International θα καλύπτει απευθείας οποιαδήποτε νοσηλεία σε όλα τα ιδιωτικά Νοσοκομεία στην Ελλάδα σε μονόκλινο δωμάτιο (Α’ θέση νοσηλείας). Η κάλυψη αυτή περιλαμβάνει έξοδα για διαμονή, νοσηλευτική περίθαλψη, διαγνωστικές εξετάσεις, παραμονή στο νοσοκομείο, χρεώσεις για δωμάτιο και τροφή και φυσιοθεραπεία. Η κάλυψη περιλαμβάνει επίσηςτις αμοιβές των χειρουργών και αναισθησιολόγων, παραμονή στη μονάδα εντατικής θεραπείαςκαι νοσοκομειακά φάρμακα, επιδέσμους και χειρουργικές συσκευές. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές καταστάσεις οι οποίες δεν απαιτούν ολονύκτια παραμονή στο νοσοκομείο, τα Διεθνή προγράμματα ασφάλισης παρέχουν επίσης κάλυψη για χειρουργικές διαδικασίες μιας ημέρας ή σε εξωνοσοκομειακή βάση.
 
Απευθείας κάλυψη τοκετού.
Αναγνωρίζουμε τη σημασία της προσφοράς κάλυψης της εγκυμοσύνης, και γι 'αυτό η ΑΧΑ προσφέρει κάλυψη για τα κόστος εξετάσεων ρουτίνας που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και καθώς επίσης και τα έξοδα του τοκετό στο σχέδιο Prestige. Παρέχει επίσης κάλυψη για ιατρικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού. Η κάλυψη παρέχεται απευθείας σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδος σε μονόκλινο δωμάτιο (Α’ θέση νοσηλείας). Η κάλυψη του φυσιολογικού τοκετού παρέχεται μετά από 18 μήνες συνεχούς ασφάλισης.
 
Κάλυψη οδοντιατρικών εξόδων.
Η επίσκεψη σε ένα οδοντίατρο μπορεί να είναι μια ανησυχία από μόνη της χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει ένα τεράστιο λογαριασμό στο τέλος της θεραπείας. Γι 'αυτό και η AXA PPP International θα καταβάλει το 50% από τις δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα ετήσιο ανώτατο όριο. Τα προγράμματα ασφάλισης μας καλύπτουν όλες τις οδοντιατρικές θεραπείες, εκτός από έλεγχο ρουτίνας και τα κοσμητικές εργασίες, με την προϋπόθεση ότι θα επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας σε τακτική βάση. Μπορούμε επίσης να καλύψουμε και το κόστος της τυχαίας ζημιάς στα δόντια.
 
Κάλυψη σε άτομα άνω των 65 ετών .
Η AXA PPP International καλύπτει άτομα όλων των ηλικιών χωρίς κανένα περιορισμό και χωρίς την υποχρέωση των ασφαλισμένων να υποβληθούν σε προασφαλιστικές ιατρικές εξετάσεις.
 
Ελεύθερη επιλογή Ιατρού.
Τα προγράμματα της AXA PPP International τα οποία παρέχουν εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, δίνουν την δυνατότητα στους ασφαλισμένους μας να επιλέξουν τον ιατρό της αρεσκείας τους χωρίς κανένα περιορισμό.
 
Κάλυψη γυαλιών οράσεως και/ή φακών επαφής.
Η εταιρεία ΑΧΑ PPP International θα καταβάλει το κόστοςτων συνταγογραφούμενων γυαλιών ή/και φακών επαφής που απαιτούνται για την σωστή όρασης, καθώς επίσης και για ένα τεστ όρασης κάθε χρόνο για κάθε ασφαλισμένο άτομο που καλύπτεται από τα προγράμματα Comprehensive και Prestige.
 
Κάλυψη εμβολιασμών και εξόδων παιδιάτρου.
Τα ασφαλιστικά προγράμματα Comprehensive και Prestige καλύπτουν τις επισκέψεις στον παιδίατρό σας καθώς επίσης και όλα τα εγκεκριμένα και απαραίτητα εμβόλια του παιδιού σας. Για τους ενήλικες καλύπτονται τα απαραίτητα εμβόλια για λόγους ταξιδίου.
   
HIV / AIDS, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης της αντιρετροϊκής θεραπείας (ART)
   
Καταπραυντική φροντίδα
Παρηγορητική φροντίδα η οποία θα προσφέρετε σε αναγνωρισμένα κέντρα παροχής αντίστοιχης φροντίδας σε ασθενείς που βρίσκονται στο τελικό στάδιο μιας ασθένειας ακόμη και εάν αυτή η ασθένεια είναι ο καρκίνος.
   
Κινεζική βοτανοθεραπεία
Προσφέρονται μέχρι και 15 θεραπείες με Κινέζικα βότανα ανά ασφαλιστικό έτος εφόσον αυτές γίνουν από αναγνωρισμένο θεραπευτή.
 
Δεινοκράτους 77, 115 21 Αθήνα
Τηλ: 212 2223100, Fax: 212 2223101
Email: info@ultimate.gr

Κατεβάστε τα φυλλάδιά μας
Copyright © 2012